Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

СБУ знову позатримувала проросійських колаборантів та взяла білоруського шпигуна. ВІДЕО

За відсутності реальних успіхів на фронті РФ намагається розхитати внутрішню ситуацію в Україні за допомогою фейків, пропаганди та нагнітання паніки. А пропагандистські ЗМІ обдурюють російську аудиторію та мешканців тимчасово окупованих територій вигадками про «перемоги» агресора.

СБУ системно моніторить інформпростір і викриває колаборантів, які своїми діями допомагають окупантам, і зокрема, за минулу добу (20 березня):

У Луганській області:

СБУ розслідує дії представника «пресслужби» збройного угруповання так званої «ЛНР» Івана Філіпоненка, який публічно заявляв нібито про здачу Рубіжного окупантам.

Пропагандист зафільмував незаконні дії з захоплення бойовиками окупаційних військ РФ будівлі міськради та поширив це відео у росЗМІ.

Менш ніж за добу українські війська вибили загарбників із центру Рубіжного.

Реальне покарання для цього колаборанта – питання часу. Причому, недалекого.

У Дніпропетровській області:

СБУ схопила проросійського агітатора, який поширював вигідні Кремлю фейкові матеріали у ЗМІ та соцмережах. Він позиціонував себе «журналістом», розміщував статті, виправдовуючи та підтримуючи дії РФ.

Російські куратори залучили його до розвіддіяльності: збирати дані щодо обороноздатності Києва та Дніпра, переміщення та розташування підрозділів і техніки ЗСУ, систем протиповітряної оборони.

У Волинській області:

Спецпризначенці СБУ затримали громадянина Білорусі, який збирав для ворога інформацію про розміщення та пересування техніки ЗСУ та стан мобілізації у регіоні.

Чоловіка завербували ворожі спецслужби під час однієї з поїдок до Білорусі.

У Кіровоградській області:

СБУ викрила українця, який відкрито підтримував широкомасштабне вторгнення РФ, висловлював проросійську позицію та неповагу до ЗСУ.

Чоловік, під прикриттям переселенця, втік з Харкова та «заліг» на Кіровоградщині. У соцмережах він публічно агітував за путінську армію та мав бажання особисто брати участь у збройній агресії проти України.

Зараз усі колаборанти затримані і відповідатимуть за свої дії перед законом.

Слава Україні!

За матеріалами СБУ

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора мешканцю Енергодара повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненій в умо...

38-річна киянка, колишня менеджерка банку по роботі з віп-клієнтами, виманювала кошти у громадян, обіцяючи високий дохід, та привласнюва...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "6:30 окупанти завдали удар по Київському району Харкова. У...

Вночі та зранку росіяни здійснили 13 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 78 вибухів. Обс...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X