Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Вовчанську окупанти не змогли створити «картинку» масової підтримки «руського міру»

Російські окупанти у Вовчанську Харківської області хотіли організувати "картинку", яка показує, що місцеві жителі нібито підтримують "руській мір", але зазнали невдачі, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

"Сьогодні в місті Вовчанськ російські окупанти намагалися влаштувати дешеву і ганебну провокацію, створити картинку для своїх псевдотелеканалів, що нібито місцеві жителі підтримують т.зв. руській мір. Але вони отримали гідну відсіч, гідну відповідь, яка показала, що люди, які проживають у місті Вовчанськ - справжні українці, справжні патріоти своєї землі", - сказав Синєгубов у відеозверненні, опублікованому в його телеграм-каналі.

"Ви можете робити спроби призначати псевдо-керівників, Ви можете маніпулювати зрадниками України, зрадниками своїх односельців. Проте вам нічого не вдасться. Не вдасться купити справжніх українців своїми дешевими подачками", - додав він.

Синєгубов також закликав мешканців Вовчанська не вірити окупантам.

Я звертаюся до місцевих жителів: не підписуйте жодних документів про співпрацю, не вірте їхнім порожнім обіцянкам, тим людям, на чиїх руках смерть тисяч ні в чому не винних громадянських людей, смерті дітей… Ми нічого не забудемо, обов'язково дамо гідну відсіч та гідну відповідь", - сказав Синєгубов.

Раніше вранці 22 березня вовчанський активіст Максим Тележний на своїй сторінці у фейсбук написав, що окупанти планують влаштувати провокацію.

"Разом із роздачею "гуманітарки", всім відомий кримінальний діяч Дмитро Чигринов, на прізвисько Чиж планує провести збір підписів за відставку міського голови (Анатолія - ІФ) Степанця і призначити себе на його місце... Також, за його словами, він має намір підняти російський прапор. Можливо, буде російське телебачення, яке зніматиме картинку для пропагандистських сюжетів", - написав Тележний.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X