Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Закарпатті зловмисники намагалися переїхати прикордонників мікроавтобусом. ВІДЕО

Біля села Велика Паладь прикордонники зі співробітниками Виноградівського відділу поліції затримали чотирьох чоловіків, яких підозрюють у вчинені злочинів.

Затримання відбулося за процесуального керівництва Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури.

Зупинені правоохоронцями жителі Закарпаття підозрюються в організації незаконного переміщення в Угорщину щонайменше 15 громадян нашої країни.

Під час затримання переправники в мікроавтобусі «Форд Транзит» намагалися втекти від прикордонників, при цьому водій скерував транспортний засіб на військовослужбовців Держприкордонслужби, які встигли ухилитися.

Щоб зупинити втікачів правоохоронці застосували зброю.

Наразі поліція почала досудове розслідування відносно водія мікроавтобуса за ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Вирішується питання щодо початку кримінального провадження за ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Також прикордонники Мукачівського загону з поліцейськими затримали ще одного переправника осіб за кордон. Останній теж намагався втекти своїм автомобілем. Його правоохоронці зупинили на околиці селища Солотвино.

За матеріалами Держприкордонслужби України

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X