Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Замість святкового параду та купи грошей черговий орк отримав полон та депресію. ВІДЕО

Російським загарбникам обіцяли кількаденний тріумфальний марш, почесті, хороші гроші і «золоті гори»

Натомість їх зробили «розхідним матеріалом», який не шкода втратити.

Про те, як «одна із найсильніших армій світу» поступово перетворилася в збіговисько мародерів, вбивць і ґвалтівників – на відео СБУ розповідають полонені російські окупанти.

Один контрактник говорить, що перед його батальйоном ставилося завдання за 5 днів дістатися з Білорусі до Києва та захопити в столиці 3 мости. Натомість, щоб вижити, він здався у полон після 40 днів поневірянь.

Каже, що не маючи досягнень на полі бою, його колеги «відривалися» на безчинствах і мародерстві. Зізнається, що бачив, як вони крали техніку, надувні човни, коштовності.

Відчуття непотрібності не покидає і полоненого фельдшера: «Оказывал медпомощь сослуживцу, но за нами никто не подъехал, нас просто забыли. После этого ничего не оставалось, как сдаться».

Єдине, що зрозумів зі свого воєнного досвіду, що тут «…люди живут своей жизнью и не хотят нашего освобождения».

Окупант ділиться з матір’ю прозрінням: «Них*я мы не освободители. Мы вторглись на чужую землю, и когда почувствовали свободу, …некоторые индивидумы, вообще дома сжигали, оставляя жителей без крова… я сам себе не могу объяснить, что я тут забыл. Погнался за большими бабками, как придурок».

Та як би там не було, але цим «героям» хоча б вистачило глузду здатися в полон. Принаймні, таким чином зберегли собі життя.

За матеріалами СБУ

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X