Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Люди на війні: музикант до війни Анатолій поки поставив музику на паузу. ФОТО

Анатолій, із творчим псевдонімом «Червоно-Чорний», родом із Карпат. Він – лауреат численних музичних конкурсів, грав у музичних колективах… Та поки що музика – на паузі.

Розповідає, що його бойова історія розпочалась ще із Майдану, потім пішов добровольцем у один із батальйонів, зрештою підписав контракт із Збройними Силами України, пройшов шлях від солдата до офіцера.

– Працюємо практично кожен день і кожну ніч. Час летить так швидко, що ми навіть забуваємо, який сьогодні день. На початку широкомасштабного вторгнення було взагалі «весело» – перли і перли величезні колони окупантів. Зараз їх значно менше. Наша основна задача – підтримка піхоти. Тож тільки чуємо: «Накиньте їм вогню!», одразу беремось до справи. Підрозділ – бойовий, багато хлопців воюють ще із 2014-го. А головне – усі розуміють, заради чого вони це роблять.

Довгий час через Мінські домовленості українська артилерія не стріляла. Та «Червоно-Чорний» ділиться, що артилеристи часу даремно не гаяли, а постійно тренувались та вдосконалювали свої навики, тому і результати зараз демонструють чудові.

– Не «застоялись» – це точно! Та навіть ті чоловіки, які прийшли після тривалої перерви, схоплюють усе «на льоту» та буквально за день-два усе згадують. Приємно тішусь від кожного з побратимів. Та й у тилу – усі молодці, згуртувались, як ніколи. Результати ви можете бачити - знищена російська техніка скрізь. Саме тому твердо переконаний, що скоро загарбники відступлять і перемога буде за нами!

Чоловік розповідає, що військових в родині немає, проте патріоти – усі, без винятку!

– Вірю, що українське сонце засяє на усю Європу і люди в усьому світі казатимуть про нас: «Оце нація!»

Разом переможемо!

За матеріалами Генштабу ЗСУ

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

X