Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Люди на війні: двоє поліцейських на Донеччині роблять все, щоб допомогти людям. ФОТО

Порятунок поранених, допомога породіллі та маленька Перемога: поліцейські офіцери громади поруч з населенням 24/7

Поліцейський офіцер Очеретинської громади Олександр Майхапар евакуював громадян, травмованих внаслідок російського обстрілу. А «шерифи» Курахівської ТГ Костянтин Туницький та Олександр Івко доставили жінку до пологового будинку, де вона народила дівчинку. Доньку назвали Вікторією, що означає «перемога».

Від початку повномасштабного вторгнення правоохоронці допомагають населенню пережити ці важкі часи. Поліцейські офіцери громади, які живуть та працюють на території своїх громад, добре знають про проблеми та потреби кожного мешканця.

В умовах воєнного стану офіцери громади у цілодобовому режимі патрулюють територію обслуговування, документують наслідки обстрілів, супроводжують гуманітарні вантажі, вивозять поранених і допомагають евакуювати населення.

Сьогодні багато населених пунктів Очеретинської територіальної громади перебувають під обстрілами російських військ. Ворожі снаряди щодня знищують будинки мирних жителів. Через постійні удари значна частина місцевих мешканців виїхала.

За порядком на території громади слідкує поліцейський офіцер громади Олександр Майхапар, який обслуговує 37 населених пунктів.

Олександр вивіз на службовому автомобілі поранених громадян, які постраждали під час російського обстрілу. Разом зі співробітниками ДСНС розбирав завали.

У місті Гірник Курахівської ОТГ, де до початку війни мешкало 12 тисяч населення, працюють поліцейські Костянтин Туницький та Олександр Івко.

З початком бойових дій багато сімей і самотніх пенсіонерів опинилися в скрутному становищі та не в змозі забезпечити себе навіть речами першої необхідності. Офіцери громади допомагають представникам місцевої влади розвантажувати гуманітарну допомогу та на службовому автомобілі доставляють її місцевим мешканцям.

Днями до Костянтина Туницького зателефонувала місцева мешканка з проханням допомоги. Її родичка народжувала, а швидкої допомоги в місті немає та й власного транспорту також. Поліцейський відвіз жінку до лікарні в сусіднє місто, де народилася маленька дівчинка. Батьки назвали доньку Вікторія, що означає перемога.

Подружжя висловило щиру вдячність правоохоронцю за турботу та людяність.

За матеріалами поліції Донецької області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафі...

▪️ 27 квітня 00:30 м. Харків удар С-300 по території 3-ї психлікарні. Внаслідок обстрілу пошкоджено вікна, дах та внутрішнє оздоблення п...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Придніпро...

У ніч на 27 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. Усього ворог застосував...

За підтримання обвинувачення прокурором Подільської окружної прокуратури м. Києва суд засудив 53 - річного чоловіка до максимального пок...

X