Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Оперативна інформація станом на 07:30 13 травня 2022 року від ДСНС Харківщини. ФОТО

За добу з 12 по 13 травня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу.

Загалом за добу рятувальники здійснили 42 оперативних виїзди, з яких: на ліквідацію пожеж — 32, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами — 12, пожеж, що сталися з інших причин — 20; також 6 раз для проведення аварійно-рятувальних робіт, 4 — для надання допомоги населенню.

Підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 12 виїздів на гасіння пожеж, спричинених ворожими обстрілами. Так, рятувальники виїздили на гасіння пожеж, що сталися: у Богодухівському (4), Ізюмському (4), Чугуївський (1), Харківському (2) районах області та Слобідському (1) районі міста.

Так, о 10:16 в результаті потрапляння ворожого обстрілу на відкритій території в Слобідському районі міста Харкова, зайнялась трава та сміття на площі 2 га. Було пошкоджено два тролейбуси. На місці події працювали підрозділи ДСНС та о 12:16 ліквідували пожежу.

О 16:35 сталася пожежа в с. Шебелинка, Ізюмського району області, де ворожий снаряд влучив у ангарну будівлю. Площа пожежі склала близько 200 кв.м. Горіла покрівля ангару та 10 вантажних автомобілів. Силами підрозділів ДСНС вогонь вдалось ліквідувати о 19:00. Внаслідок події загинуло 3 чоловіка та 5 постраждало.

Також Харківські рятувальники надали допомогу хворій літній жінці, яка самотужки не мала змоги пересуватись. ДСНСники транспортували жінку з квартири, що на п’ятому поверсі житлової дев‘ятиповерхівки до автомобілю волонтерів. Надалі жінку було транспортовано у більш безпечне місце.

Також протягом доби проводились аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будівлях Київського, Московського, Шевченківського, Новобаварського та Холодногірського районів міста Харкова.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби здійснено 43 залучення для знешкодження ворожих боєприпасів, ліквідовано 47 ворожих боєприпасів.

Ми вистоїмо. Віримо, що вкотре відвоюємо своє право! Все буде Україна!

За матералами ДСНС Харківської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Батьки повідомили у поліцію, що в одному з телеграм-каналів публікують фотографії їхніх дітей, зокрема порнографічного характеру.  ...

19 березня о 04:47 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці 23-Садова, що у Дніпровському районі столиці. Загоряння виникло у двопо...

До оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загорання житлового будинку за адресою:  с. Томаш...

О 17:15 до Служби порятунку «101» від чергового поліції надійшло повідомлення про надзвичайну подію на річці у Запоріжжі.  Як з’...

Вшанування роковин авіаудару по Драмтеатру та заходи на підтримку полонених захисників Маріуполя: 16 березня 2022 року назавжди увійш...

X