Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Запоріжжі заарештовано чоловіка, який підірвав співмешканку

Ухвалою слідчого судді Василівського районного суду задоволено клопотання слідчого, погоджене з прокурором та застосувано  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до зловмисника, який кинув вибуховий предмет, намагаючись вбити свою співмешканку. 

Нагадаємо, 16 вересня у місті Дніпрорудному Василівського району області в квартирі багатоповерхового будинку стався вибух, в наслідок чого жінка отримала тілесні ушкодження.

На місці події правоохоронцями було встановлено, що чоловік, який винаймав вказану квартиру, через ревнощі до своєї співмешканки вирішив вбити останню та кинув з цією метою у кімнату кухні вибуховий предмет, після чого зник з місця події. Потерпіла внаслідок вибуху отримала тілесні ушкодження з якими була госпіталізована до міської лікарні.

Завдяки вжитим скоординованим спільним заходам Василівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури та Дніпрорудненського відділення поліції Василівського відділу поліції встановлено особу злочинця, яким виявився уродженець села Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району.

Через декілька годин після події, зловмисника було затримано в порядку ст. 208 КПК України, а 17 вересня Василівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури погоджено та вручено останньому повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто закінчений замах на умисне вбивство вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб (санкція статті передбачає покарання у виді довічного позбавлення волі).

Досудове розслідування наразі триває. Хід досудового розслідування перебуває на контролі Енергодарської місцевої прокуратури.

За матеріалами прес-служби прокуратури Запорізької області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X