Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Сумщині затримано молодика, який підірвав гранатою двох рибалок. ВІДЕО

Сергій Забозлаєв - начальник Конотопського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області

Під час риболовлі двом місцевим рибалкам невідомий під ноги кинув гранату. На щастя, чоловіки залишилися живі. А от зловмисник вже дає свої покази слідчим.

До поліції зателефонував чоловік та повідомив про те, що на одному з місцевих водойм невідомий кинув гранату у бік людей.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом Конотопського районного відділу поліції.

Як попередньо встановили працівники поліції, четверо чоловіків рибалили на озері. Раптом, до них підійшли двоє невідомих чоловіків, один з яких кинув предмет, що вибухнув. Після чого зловмисник та його товариш втекли.

Внаслідок вибуху двоє з рибалок отримали множинні осколкові поранення та були госпіталізовані до лікарні.

На пошуки злочинців було задіяно увесь особовий склад Конотопського районного відділу поліції.

В ході першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейськими було опитано потерпілих і очевидців події. В результаті чого отримано достатню кількість інформації щодо прикмет чоловіків, згідно з якою складено відповідне орієнтування та поширене серед працівників поліції.

Правоохоронцями булт обстежені всі можливі шляхи відходу зловмисників, перевірено камери відеоспостереження, нарядами поліції обстежено прилеглу територію та місцевий пляж, де опитано велику кількість людей.

До пошуків також долучилися і кінологи разом з чотирилапими помічниками.

Такі злагоджені дії швидко дали свій позитивний результат. Зловмисника було знайдено. Ним виявився 22-річний місцевий мешканець.

Наразі він затриманий.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження.

За матеріалами поліції Сумської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Сумська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X