Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Запорізька поліція за минулу добу затримала двох підозрюваних у вбивствах. ФОТО

У Шевченківському та Заводському районах міста правоохоронці задокументували події, внаслідок яких від тілесних ушкоджень померли двоє громадян.

Одному зі зловмисників повідомлено про підозру, іншого – затримано в порядку ст. 208 КПК України. За обома фактами триває досудове розслідування.

5 березня, зі спецлінії «102» до чергової частини відділу поліції № 3 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що по вулиці Вороніхіна неподалік школи виявлено тіло чоловіка з численними ножовими пораненнями.

Завдяки злагодженій роботі карного розшуку та слідства, правоохоронці здобули беззаперечні докази причетності до злочину та встановили особу, яка скоїла вбивство.

Ним виявився місцевий мешканець міста Запоріжжя 1983 року народження.

Поліцейські з’ясували, що раніше чоловіки вже були знайомі. В ході раптово виниклого між ними конфлікту на побутовому ґрунті, зловмисник дістав ножа та наніс потерпілому декілька ножових поранень, від яких останній помер на місці події.

Фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. За скоєння вбивства чоловікову може загрожувати до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

А, 23 червня, зі спецлінії «102» до чергової частини відділення поліції № 1 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що у Заводському районі в одному із під’їздів житлового будинку по вулиці Билкіна виявлено тіло чоловіка.

Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що численні тілесні ушкодження голови та тулуба потерпілому спричинив мешканець цього ж будинку, 1967 року народження.

Напередодні чоловіки зловживали спиртними напоями. На ґрунті конфлікту між ними виникла сварка. Будучи на підпитку, зловмисник спричинив своєму знайомому тілесні ушкодження, внаслідок яких останній помер.

Наразі фігуранта затримано.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами поліції Запорізької області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

X