Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Хмельниччині завершено слідство щодо 13-річного хлопця, який порізав молодшу сестричку

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції завершили досудове розслідування у справі за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень 8-річній дівчинці її 13-річним братом.

Нагадаємо, подія трапилась 28 травня цього року в с. Смотрич на Кам’янеччині. Між дітьми виникла словесна суперечка, в ході якої 13-річний хлопчик наніс декілька ножових поранень своїй молодшій сестрі.

Внаслідок інциденту дівчинка отримала тяжкі тілесні ушкодження. Вона скривавлена прибігла до сусідки і просила про допомогу. Сусідка викликала швидку допомогу та поліцію.

Патрульні вчасно надали дівчинці домедичну допомогу, чим врятували їй життя, та передали медикам, які госпіталізували дитину до лікарні. Дитину прооперували.

Як з’ясувалось на місці події, сусідам дівчинка сказала, що поранилась, коли різала хліб. Проте під час перевірки усіх фактів та спілкування з учасниками події поліцейські з’ясували, що до нанесення ножових поранень потерпілій може бути причетний її 13-річний брат. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Наразі досудове розслідування завершено. Підозри слідчих підтвердилися – дійсно винуватцем події є малолітній брат потерпілої.

Оскільки зловмисник не досягнув віку, з якого настає кримінальна відповідальність, слідчі по завершенні досудового розслідування за погодженням з прокурором звернулись до суду з клопотанням про застосування до малолітнього примусового заходу виховного характеру, передбаченого ч. 2 ст. 105 Кримінального кодексу України у виді застереження та обмеження дозвілля і встановлення особливих вимог до поведінки.

Ювенальні поліцейські регулярно контролюватимуть поведінку хлопця і разом з батьками працюватимуть над його виправленням.

За матеріалами поліції Хмельницької області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 6 населених пунктів. Ворог завдав авіа...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: 23 квітня 02:49 м. Дергачі Харківського району. Внаслідок о...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Білозерк...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "За уточненими даними, внаслідок нічної дронової атаки росіян по О...

У ніч на 23 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами «Іскандер-М» із Бєлгородської обл. – рф. т...

X