Перейти до основного вмісту

ДТП

Минулої доби на Вінниччині сталися кілька ДТП із пораненими - поліція веде слідство

Поліція встановлює обставини автопригод, що стались минулої доби на автошляхах Вінниччини.

Дорожньо-транспортні пригоди стались у Вінниці, Могилів–Подільську та Жмеринському районі. З тілесними ушкодженнями до лікарень потрапили троє людей, серед яких неповнолітній. За усіма фактами поліція розпочала кримінальні провадження.

19 вересня близько 07.50 у Вінниці по вулиці Келецькій сталась дорожньо–транспортна пригода за участі автомобіля Renault та пішохода.

За кермом транспортного засобу перебував 33–річний вінничанин.

За попередньою інформацією слідства, водій допустив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

В результаті автопригоди 71–річна вінничанка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до міської лікарні.

Ще одна аварія з потерпілим сталась в Жмеринському районі у селі Ялтушків близько 09.25.
Попередньо, 71–річний водій автомобіля «Таврія», виїхав на смугу зустрічного руху, де під час повороту ліворуч допустив зіткнення з автомобілем «Славута».

Внаслідок автопригоди 66–річна пасажирка «Таврії» з травмами госпіталізована до хірургічного відділення Барської міської лікарні.

Водії транспортних засобів не постраждали.

Цього ж дня в Могилів–Подільському по проспекту Незалежності 33-річна водійка Volkswagen допустила зіткнення з автомобілем Toyota.

У результаті автопригоди 12–річний місцевий мешканець, пасажир Volkswagen, отримав тілесні та госпіталізований до медичного закладу.

Водії освідувані. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.
Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними.

За матеріалами поліції Вінницькї області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближ...

Напередодні, близько 21-ї години, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в с. Воробʼївка Новгород-Сіверського...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ-Чоп у селі Зубра Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, ...

Аварія сталася в с. Надросся Погребищенської міської громади. За попередньою інформацією слідства, водій мотоцикла SPARK не впорався ...

На дамбі неподалік села Благодатне зіткнулися вантажівка, рейсовий автобус та легковик. Попередньо встановлено, що 42-річний водій в...

X