Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поточна оперативна обстановка на півдні України: підсумок 03.11.2022, - ОК «Південь». ВІДЕО

Обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня динамічна та напружена. Наші підрозділи продовжують активні дії, тримають ініціативу на закріплених територіях і перевагу у вогневому ураженні.

Ворог продовжує обороні дії, залишає блокпости на окупованій території, перерозподіляє сили та засоби, переміщує колони техніки, виставляє бетонні доти, укріплює наявні рубежі й облаштовує нові.

Триває контрбатарейна боротьба, обстрілюються території вздовж лінії фронту із застосуванням РСЗВ, важкої артилерії, мінометів, танків.

З метою уточнення положення наших військ та корегування вогню артилерії противник досить активно застосовуює безпілотні літальні апарати-розвідники.

Нашою авіацією нанесено 4 удари по системах протиповітряної оборони та скупченню ворожої техніки, зокрема у критому ангарі.

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 167 вогневих завдань по пунктах базування, логістичних об’єктах та транспортних артеріях на тимчасово окупованій території.

Знищено 32 рашисти, танк і ще 9 одиниць іншої авто-бронетехніки. В Баштанському районі, поблизу Снігурівки, знищено 2 склади з боєприпасами.

В Чорному морі функціонування зернових коридорів продовжується за планом Стамбульського координаційного центру.

Корабельне угруповання ворожого флоту складається з 7 бойових кораблів, але жодного боєздатного ракетоносія для бойового чергування не знайшлось. Однак, зміна обстановки, зокрема і в розстановці сил в морі, може змінитися дуже швидко, як і статися пуск ракет.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 18:20 окупанти вдарили двома КАБами по м. Харків, удари...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На жаль, кількість жертв вчорашньої російської ракетної атаки по ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій облас...

X