Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Запоріжжі під час обрізання дерев трагічно загинула випадкова перехожа

До Михайлівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що близько 10:00 на території ринку в смт. Михайлівка смертельно травмовано жінку гілкою з дерева під час обрізання дерев.

На місці події співробітниками поліції встановлено, що працівники Михайлівського вищого професійного училища, біля гуртожитку навчального закладу, який розташований поряд з місцевим ринком, проводили обрізку дерев. Роботи виконувались без дотримання правил безпеки, а саме без огородження місця попереджувальною стрічкою. В результаті, на жінку 1954 року народження, яка проходила поряд з місцем проведення робіт впала гілка. Від отриманих тілесних ушкодження місцева мешканка загинула на місці події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України  (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Триває досудове розслідування.

За матеріалами ВК ГУНП у Запорізькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

Зникли трирічні Аліса та Артем у одному з селищ Ковелського району Волинської області. До поліції звернулися батьки двійнят, які повідом...

Шістнадцятирічна Ксенія Зелена, сімнадцятирічний Дмитро Горбунов та шістнадцятирічна Анастасія Похилюк, усі ці діти зникли на тимчасово ...

X