Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Ворог обстріляв Чугуївську громаду ракетами С-300, розпочато розслідування, - прокуратура

"У ніч проти 02 грудня російські окупаційні війська завдали удару, за попередніми даними С-300, по с. Клугино-Башкирівці Чугуївської громади Харківської області", - про це повідомляє обласна прокуратура.

Ворожа ракета влучила у дах п’ятиповерхівки: зруйновано 4-ий та 5-ий поверхи. Отримали поранення 24-річна та 67-річна жінки. За попередньою інформацією, окупанти обстріляли місто ракетами типу С-300 з Бєлгородської області РФ"

Крім того, у с. Караїчному Чугуївського району внаслідок обстрілу зс зруйновано житловий будинок. Під постійним ворожим вогнем також залишається прикордонний Вовчанськ.

За всіма фактами розпочато досудові розслідування.

Нагадаємо, вночі 2 грудня росіяни обстріляли с. Клугино-Башкирівка, що поблизу міста Чугуїв у Харківській області, у результаті чого пошкоджено житловий 5-поверховий будинок, є поранені.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на мера Чугуєва Галину Мінаєву у Telegram та голову Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова у Telegram.

"Зранку побувала на місці нічного обстрілу, внаслідок якого російською ракетою частково зруйнована житлова п'ятиповерхівка. Дякувати Богові, цього разу обійшлося без загиблих, хоча вибух наробив немало лиха. Є поранені, знищено майно багатьох мешканців міста", - повідомила Мінаєва.

Своєю чергою Синєгубов уточнив, що близько опівночі окупанти влучили ракетою С-300 в житловий будинок у с. Клугино-Башкирівка, що межує з Чугуєвом.

Він додав, що постраждали двоє жінок 67 та 24-років.

Мер опублікувала фото пошкодженого будинку.

Мінаєва зазначила, що наразі місто вживатиме заходів для розбору завалів, відновлення пошкоджених комунікацій та забезпечення тимчасовим житлом тих, хто його втратив.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У ніч на 10 травня 2024 року противник застосував десять ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» із території тимчасово окупованого Криму та ...

Розпочалася вісімсот сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося...

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення ...

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 60 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 302 ви...

Триває вісімсот шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 76 б...

X