Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві поліція припинила діяльність одразу двох борделів. ВІДЕО

Співробітники поліції затримали організаторів місць розпусти. Прибуток сутенерів від пікантного бізнесу становив близько 120 тисяч гривень на місяць.

Працівники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у м. Києві, співробітники Київської місцевої прокуратури №5 та слідчі Оболонського управління поліції припинили функціонування притонів з повіями та затримали трьох сутенерів.

"До складу злочинної групи входило подружжя - 27-річний чоловік та його 24-річна дружина, а також їх 27-річна співучасниця. Зловмисники вийняли дві квартири, розташовані на проспекті Миру та вулиці Маяковського, де повії обслуговували клієнтів за грошову винагороду", - розповів т.в.о. начальника сектору УБЗПТЛ ГУНП у м. Києві Олексій Гаврилюк.

Дівчат приємної зовнішності правопорушники знаходили в інтернеті через оголошення. А замовити сексуальні розваги бажаючі мали змогу за телефонами, вказаними у розміщеній рекламі.

Вже відомо, що у борделях працювало сім дівчат, які перераховували половину своїх прибутків на банківські картки "роботодавців". Правоохоронці встановили, що дохід від їх протиправної діяльності становив щомісячно понад 100 тисяч гривень.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, правоохоронці провели обшуки за адресами борделів та проживання фігурантів, звідки вилучили гроші, мобільні телефони, комп'ютерну техніку та банківські картки.

Усіх трьох зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

На повій, які працювали у борделі, склали адміністративні протоколи за ст. 181-1 кодексу України про адміністративні правопорушення (Заняття проституцією). Слідчі дії наразі тривають.

 За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

X