Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Рівненщині чоловіка заарештовано за безжальне побиття пенсіонера

Невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями та без свідомості поблизу лісу у селищі Оржів виявила 30 вересня місцева мешканка, яка проїжджала повз велосипедом. Жінка викликала «швидку» та повідомила до поліції.

Потерпілого, яким виявився 61-річний житель Оржева, із політравмою доставили до лікарні. Слідчий Рівненського районного відділу поліції відомості за цим фактом вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). 

Завдяки професійно проведеним слідчим діям і розшуковим заходам працівники карного розшуку з’ясували, що до побиття чоловіка може бути причетний 26-річний місцевий мешканець.

Крім того, як зазначила правоохоронцям свідок, біля потерпілого перебувало ще двоє невідомих чоловіків. Один із них спочатку штовхав (або бив) лежачого, а коли жінка наблизилася, той почав начебто надавати йому допомогу.

Оперативники встановили, що того вечора 61-річний чоловік із продуктами харчування прямував додому через лісовий масив. Там його і перестріли 26-ти та 36-річні жителі Оржева, які відпочивали за чаркою. Через що виникла сварка наразі невідомо, та молодший почав без упину бити руками і ногами свою жертву. 36-річний чоловік намагався зупинити товариша, утім не міг нічого вдіяти, адже є інвалідом.

«26-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні тяжкого тілесного ушкодження, — повідомив заступник начальника Рівненського районного відділення поліції – начальник слідчого відділу Петро Пастушок.— Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави».

Як з’ясувалося, молодик уже чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення угону, крадіжок та хуліганства. Остання судимість у нього непогашена і чоловік перебуває на іспитовому строку.

Досудове розслідування триває. У потерпілого чоловіка медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток лицевого скелета, травми грудної клітки, політравму, пневмоторакс, забої та садна обличчя. Стан пацієнта лікарі оцінюють як стабільно важкий, він без свідомості.

За скоєне підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Рівненській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X