Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві затримали вуличного злодія, який з ножем пограбував жінку. ВІДЕО

Коментар: Анастасія Ігнатюк, старший інспектор відділу комунікації ГУНП у м. Києві

Столичні оперативники затримали чоловіка за розбійний напад на жінку.

Зловмисник підійшов до потерпілої на вулиці та під погрозою ножа відібрав сумку з особистими речами. Гроші та паспорт правопорушник залишив собі, а банківські картки викинув.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Подія сталась на вулиці Наталії Ужвій. Від заявниці до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що на неї було скоєно розбійний напад. Оперативний черговий негайно направив за вказаною адресою слідчо-оперативну групу Подільського управління поліції, яка почала відпрацювання інформацію про злочин.

Начальник Подільського управління поліції Юрій Трембіцький розповів, що поліцейські отримали від потерпілої детальний опис зовнішності зловмисника, що допомогло відслідкувати маршрут його руху:

«Відпрацьовуючи інформацію про злочин, з’ясувалось, що фігурант підійшов до потерпілої на вулиці та під погрозою ножа наказав їй віддати йому цінні речі. Після чого нападник зрізав ремінь сумки, забрав її та втік з місця події. Гроші та гаманець чоловік залишив собі, а банківські картки викинув, подумавши що це документи».

До розшуку нападника були залучені співробітники відділу кримінальної поліції, працівники сектору кримінального аналізу Подільського управління поліції та оперативники управління карного розшуку столичного главку. За силової підтримки спецпризначенців полку поліції № 1 правоохоронці затримали фігуранта за місцем проживання.

«Під час санкціонованого обшуку в оселі підозрюваного ми виявили речі потерпілої: сумку та паспорт. Відібраний у жінки гаманець ми знайшли на кухні під стільцем. Речові докази, у тому числі ніж, було вилучено та направлено на експертне дослідження. Зловмисник – це 35-річний місцевий мешканець, раніше судимий за скоєння майнових злочинів», - повідомив Юрій Трембіцький.

Слідчі повідомили затриманому про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Затриманому загрожує від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

За матеріалами поліції Києва

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 97 бойови...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артил...

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Кізомис, Станіслав, Велетенське, Садове, Придніпровське, Інженерне, Берислав, К...

Розпочалася вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 134 ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій обла...

X