Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Жительку Хмельниччини засуджено за вбивство власної матері

Нагадаємо, подія сталася 20 січня 2017 року в селі Вільховець Кам’янець-Подільського району. Зловмисниця ретельно приховала сліди злочину і намагалась видати вбивство за природну смерть, проте їй це не вдалося. 

Того дня о 12:20 годині до чергової частини Кам’янець-Подільського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера села Вільховець про те, що він виявив тіло 67-річної місцевої жительки з численними тілесними ушкодженнями в області голови і рук. 

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група разом із кінологом та судово-медичними експертами. Як розповів правоохоронцям заявник, до нього в обідню пору прийшла дочка загиблої і попросила зафіксувати факт смерті її матері. Жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Коли фельдшер зайшов у будинок, побачив в одній із кімнат на долівці тіло пенсіонерки. Зрозумівши, що жінка померла не природною смертю, повідомив про подію правоохоронців.

Службовий собака одразу взяв слід, який привів до дочки загиблої. На її одязі та взутті були сліди крові. Сусіди також підтверджують, що коли дочка приходила до матері, між ними часто виникали суперечки.

Як з’ясувалося в ході розслідування, того дня між жінками теж виник конфлікт, в ході якого зловмисниця схопила сокиру і нанесла матері 33 удари в голову, а також по руках. 

Зрозумівши, що матір померла, вона сховала знаряддя злочину в будинку, а тіло потерпілої помила та переодягла в чистий одяг, щоб медики констатували природну смерть. Проте приховати злочин зловмисниці не вдалось.

Нещодавно суд розглянув матеріали кримінального провадження і визнав жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого п. 4 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України і засудив її до 12 років позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсот шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 76 б...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі:  "Одну жінку поранено під час ворожого авіаційного удару...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️8 травня 13:30 м. Харків. Внаслідок обстрілу місцевості ...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "У Нікополі двоє загиблих та стільки ж постраждалих. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X