Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві судитимуть двох злочинців, які поранили з травмату та побили чоловіка

На початку грудня до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця, про те, що поблизу багатоповерхівки на проспекті Романа Шухевича він чув декілька звуків, схожих на постріли, а згодом бачив, як двоє невідомих б’ють чоловіка. Тоді за вказаною адресою прибули екіпаж патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група територіального підрозділу та бригада «швидкої»

З місця події медики госпіталізували потерпілого до лікарні, а слідчо-оперативна група під час огляду вилучила три гільзи, патрон, гумову кулю та інші речові докази. Провівши низку оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили, що потерпілий отримав тяжкі травми внаслідок конфлікту з чоловіком колишньої цивільної дружини.

Зловмисник із допомогою свого друга вирішив силою з’ясувати стосунки з опонентом. Спочатку один із них декілька разів вистрелив у чоловіка з невстановленої зброї травматичної дії, а після того, як від отриманих уражень потерпілий впав на землю, вони разом побили його палицею. З місця скоєння злочину зловмисники втекли автомобілем.

Провівши низку розшукових заходів, співробітники управління карного розшуку столичного главку поліції спільно з оперативниками Дніпровського управління поліції за допомоги аналітиків главку встановили та затримали підозрюваних за місцями проживання. Ними виявилися уродженець Київщини, 1994 року народження, раніше судимий за вбивство, та 39-річний полтавчанин, раніше судимий за розбій.

За цим фактом слідчі повідомили зловмисникам про підозру. Санкція статті передбачає до десяти років тюремного ув’язнення.

Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. На період слідства спільники перебували під вартою.

За матеріалами поліції Києва

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X