Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Вбив сусіда по кімнаті у хостелі - у Києві затримали зловмисника. ВІДЕО

Поліцейські Києва затримали чоловіка, який у хостелі вбив сусіда по кімнаті

Чоловіки розпивали алкогольні напої та посварилися, у результаті один із них схопив ножа та спричинив опоненту 9 ударів у різні частини тіла. За вчинення тяжкого злочину фігуранту може загрожувати до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Подія сталася у одному з хостелів Дніпровського району столиці. На спецлінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив, що між двома мешканцями закладу виникла сварка та один з мешканців вбив іншого.

На місце події негайно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції. У одній з кімнат правоохоронці виявили тіло 40-річного уродженця Луганської області із численними ножовими пораненнями. Поліцейські встановили, що смертельні травми чоловіку спричинив його товариш - 35-річний уродженець Черкащини, із яким той мешкав у одній кімнаті.

Чоловіки упродовж кількох днів розпивали алкогольні напої та сварилися. В ході чергової сварки 35-річний фігурант схопив кухонний ніж та 9 разів вдарив опонента у шию, спину та плечі. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Правопорушника працівники поліції затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнового злочину.

Наразі слідчі повідомили фігурантові про підозру. Санкція статті передбачає від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

За матеріалами поліції Києва

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X