Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Закарпатті затримано організатора масштабного «бізнесу» з виготовлення фальшивих документів. ФОТО

В ході реалізації оперативної інформації співробітники відділу міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області припинили незаконну діяльність ужгородця, який організував в регіоні «бізнес» із виготовлення фальшивих документів.

Слідством встановлено, що для здійснення такої злочинної діяльності 35-річний ужгородець винайняв офісне приміщення. Обладнавши його необхідною дороговартісною технікою, фігурант виготовляв підроблені документи з фіктивними печатками державних освітніх, медичних та інших установ. Зокрема виготовлялися документи про освіту, ID-картки, водійські, пенсійні посвідчення тощо.

Поліцейські провели обшук в офісі зловмисника – і вилучили ряд доказів, що свідчать про масштабне виробництво вказаних фіктивних документів.

Серед вилученого: дороговартісний лазерний пристрій для друку документів, електронний зчитувач, 13 принтерів, системні блоки, пристрій для вирізання, пристрої та плівки для гравіювання, ламінування та голограм, а також близько 30 водійських посвідчень, дипломи, свідоцтва про реєстрацію, близько сотні бланків, відтиски печаток, пенсійне посвідчення з явними ознаками підробки.

Крім того, вилучено чорнові записи, які дають змогу визначити, що своєю протиправною діяльністю чоловік заробляв десятки тисяч доларів США щомісяця.

Ужгородця затримали.

Наразі слідчі готують всі необхідні матеріали для формування обвинувального акту та скерування його з матеріалами кримінального провадження для судового розгляду. Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Закарпатської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X