Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Вінниччини повідомила подробиці розкриття жахливого вбивства 20-річної дівчини. ВІДЕО

Над розкриттям цього злочину поліцейські Вінниччини працювали понад місяць. День за днем вони збирали докази для встановлення особи нападника, який 16 лютого позбавив життя 20-річну жительку Барської громади. 27 березня поліцейські затримали підозрюваного у злочинах та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

За словами начальника Головного управління Національної поліції Вінницької області Івана Іщенка, зловмисник практично не залишив на місці злочину жодних слідів. Він зачинив з середини вікна та двері, практично не взяв з будинку цінних речей. Для того щоб заплутати слідство і уникнути відповідальності, він облаштував все так, ніби потерпіла вчинила самогубство.

Наполегливість та досвід поліцейських, які працювали на місці події, дали змогу їм знайти докази присутності у будинку сторонніх осіб.

 Також вони встановили, що з будинку зник деякий одяг дівчини, кілька прикрас і гроші. Згодом, зниклий одяг знайшли спаленим у лісі.

Поліцейські опитали майже усіх односельчан потерпілої, ідентифікували тих, хто в день вбивства транзитом перебував у селі. Призначили пів сотні експертиз, провели десятки слідчих і розшукових дій.

Днями поліцейські здобули неспростовні докази причетності до злочину 23-річного сусіда дівчини. Чоловік проживає за кілька вулиць від неї.

За попередньою інформацією слідства, зловмисник проник до будинку дівчини, щоб вчинити крадіжку. Коли господарка його виявила, він накинувся на неї з ножем. Потім знищив усі докази своєї присутності й інсценував її самогубство.

Над розкриттям злочину працювали оперативники, слідчі й криміналісти обласного главку, жмеринської поліції, спеціалісти кримінального аналізу.

 Затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави.

За вчинення особливо тяжких злочинів підозрюваному загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або довічне ув’язнення.

За матеріалами поліції Вінницької області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "Російські терористи продовжують ракетний терор Одещини. З самого ...

У ніч на 20 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій област...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "У ніч на 20 квітня силами та засобами протиповітряної оборо...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Наддніпрянське, Зел...

X