Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві поліцейські затримали наркодилера за підозрою у збуті кокаїну. ФОТО

Поліцейські вилучили у наркоділка понад сто грамів забороненої речовини на суму близько 17 тисяч доларів США. Слідчі повідомили фігуранту про підозру, наразі він під вартою. За скоєний злочин йому загрожує до десяти років в’язниці з конфіскацією майна.

Оперативники Оболонського управління поліції спільно з працівниками Департаменту боротьби з наркозлочинністю НПУ у рамках реалізації оперативної інформації на вулиці Героїв полку Азов затримали 33-річного місцевого мешканця за підозрою у збуті наркотичних речовин.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко, для докуметування злочину на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група:

«Поліцейські зупинили зловмисника із посилкою, яку він отримав у поштовому відділенні. При перевірці слідчі виявили металеву коробку, в якій знаходилось понад 100 грамів наркотиків, замаскованих під крем. За цінами «чорного» ринку вартість вилученого становить близько 17 тисяч доларів США. Крім цього, за місцем проживання чоловіка ми провели обшук, під час якого вилучили зіп-пакет з нашаруванням аналогічної наркотичної речовини. Речові докази були направленні на проведення відповідної експертизи, за результатами якої вилучене – це кокаїн».

Зловмисника затримали. Працівники поліції встановили, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Слідчі Оболонського управління поліції розпочали кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

«За процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливісттю внесення застави у розмірі 800 000 гривень», - додав правоохоронець.

Досудове розслідування триває, проводяться заходи по встановленню каналів надходження наркотичної речовини до столиці та інших осіб причетних до цього кримінального правопорушення.

За матеріалами поліції Києва

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "Російські терористи продовжують ракетний терор Одещини. З самого ...

У ніч на 20 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій област...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "У ніч на 20 квітня силами та засобами протиповітряної оборо...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Наддніпрянське, Зел...

X