Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві суд взяв під варту домашнього насильника, який на очах своєї доньки кривдив власну матір

Оболонською окружною прокуратурою міста Києва доведено перед судом необхідність застосування виняткового запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 36-річному киянину, який систематично вчиняв домашнє насильство відносно своєї 62-річної матері в присутності неповнолітньої доньки.

Так, у ході слідства зібрано докази того, що підозрюваний умисно, систематично словесно ображав нецензурними висловлюваннями свою матір, залякував, принижував та погрожував їй фізичною розправою, вимагав кошти.

Ці дії відбувалися в квартирі в присутності малолітньої онуки потерпілої.

Кривдник ніде не працює, насилля вчиняв у стані алкогольного сп’яніння, забирав у матері кошти з пенсії.

Відповідно до висновку експерта, у жінки наявний психічний розлад, який виник внаслідок систематичного домашнього насильства, вчиненого зловмисником.

До цього, з 2021 року, за вчинення домашнього насильства чоловік 9 разів притягувався до адміністративної відповідальності (ст.173-2 КУпАП), а у 2022 році - до кримінальної (ст. 126-1 КК України).

Крім того, у 2023 році зловмисник був притягнутий до кримінальної відповідальності за умисне непроходження програми для кривдників.

Притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності не вплинули на підозрюваного та не змінили його поведінку стосовно матері.

Окружна прокуратура повідомила чоловіку про підозру за ще одним фактом вчинення домашнього насильства відносно матері та ініціювала взяття його під варту.

На даний час чоловік перебуває в СІЗО та відбуватиме покарання, призначене судом за попередні злочини у вигляді 2 років 3 місяців позбавлення волі.

За матеріалами Київської міської прокуратури

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 97 бойови...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артил...

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Кізомис, Станіслав, Велетенське, Садове, Придніпровське, Інженерне, Берислав, К...

Розпочалася вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 134 ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій обла...

X