Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Львові засуджено грабіжника, який мало не задушив жертву

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, 26.09.2018, до Шевченківського районного суду м.Львова скеровано обвинувальний акт стосовно раніше неодноразово судимого за злочини проти власності 22-річного львів’янина.

Молодика підозрювали у заволодінні чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбою), тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що черговий розбій зловмисник вчинив цьогоріч, 19 вересня, близько 05 год ночі на проспекті В.Чорновола у Львові.

Керуючись корисливими мотивами, з метою власного протиправного збагачення, лиходій підійшов до потенційної жертви та здійснив напад.

Він схопив обома руками 57-річного чоловіка за шию, душив та наніс декілька ударів у голову, внаслідок чого потерпілий втратив свідомість.

Скориставшись цим, злодій викрав берсетку, мобільний телефон, гроші, особисті документи, банківські карти та ключі від дому.

Загальна сума завданих збитків становила понад 3 тис грн.

Зазначимо, що під час досудового розслідування до підозрюваного застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вироком Шевченківського районного суду м.Львова обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначено покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

За матеріалами прес-служби прокуратури Львівської області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

X