Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Російського вояку-нелюда із позивним «бублік» підозрюють у замаху на зґвалтування українки

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру військовому зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Правоохоронці встановили чергового воєнного злочинця. Це 34-річний командир розрахунку ГРВ 1-ого стрілецького батальйону 202-го стрілецького полку мобілізаційного резерву 4-ої окремої мотострілкової бригади 2-го армійського корпусу 8-ої загально-військової армії південного військового округу зс рф з позивним «бублік».

Досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці серпня минулого року, перебуваючи в одному з окупованих населених пунктів на території Ізюмського району, підозрюваний зупинив автомобіль з подружжям. Він запропонував чоловіку та жінці придбати у нього пальне, розуміючи, що внаслідок окупації місцеве населення має проблеми з постачанням необхідних товарів.

Подружжя приїхало за місцем проживання російського військового за пальним, проте поїхати додому він їм не дозволив.

Підозрюваний разом з представниками НЗФ «ЛНР» змусили подружжя піти до підвалу, погрожуючи вогнепальною зброєю.

Перебуваючи позаду, російський військовий наніс удар прикладом автомату по тильній частині голови чоловіка, внаслідок чого останній втратив свідомість та впав біля підвалу.

Скориставшись моментом, коли підозрюваний відволікся, жінка побігла в сторону вхідних воріт та намагалася сховатися за автомобілем. Проте, російський військовий помітив її, схопив за волосся та потягнув по землі до будинку.

Спочатку підозрюваний наказав жінці роздягнутись, зняв з себе одяг та почав чинити сексуальне насильство щодо неї. Потерпіла просила окупанта припинити чіпати її. Підозрюваний розлютився та сказав, що якщо вона буде чинити опір, він розстріляє її чоловіка.

У цей час чоловік потерпілої прийшов до тями та пішов шукати дружину. Він зайшов до будинку та завадив російському військовому довести спробу зґвалтування до завершення.

Підозрюваний розлютився ще більше та наказав негайно піти з будинку подружжю.

Після деокупації подружжя звернулось до правоохоронних органів. Наразі прокурорами встановлено достатньо доказів для притягнення нападника до відповідальності.

За матеріалами Харківської обласної прокуратури

 

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки по області постійно зростає. На цю хвилину відомо про 15 поранених у Дніпрі. Всі – се...

Про це голова Дніпропетровської ОВА повідомив у телеграм-каналі: "Важкі ніч та ранок. Область пережила чергову масовану атаку. Час...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області....

Розпочалася сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "У Дніпрі горить п'ятиповерхівка. Вона частково зруйнов...

X