Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Сумщини розслідує зафіксований на відео факт знущання з дитини. ВІДЕО

Лебединські поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом знущання над малолітнім

Однолітки, принижували, штовхали та наносили удари 11- річному хлопцю, а свої дії знімали на мобільний телефон.

До поліції із заявою звернулася матір малолітнього хлопчика, яка повідомила про те, що над її сином знущалася група неповнолітніх осіб. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Попередньо встановлено, що 02 червня в період часу з 11.00 до 13.30 неповнолітні віком від 13-ти до 14-ти років запросили свого знайомого на територію ферми в селі Куданівка Лебединської територіальної громади. Там вони намагалися провчити малолітнього за його зухвалу поведінку та нібито образи в їхню сторону.

Кривдники почали по черзі наности ляпаси та стусани 11-річному хлопцю. Ображаючи його нецензурною лайкою та штовхаючи вони вимагали від нього вибачення та все це фільмували на мобільний телефон.

На даний час особи всіх правопорушників встановлені. Правоохоронці доставили їх до відділу поліції, де опитали в присутності батьків. На місце були викликані інспектори ювенальної превенції та психологи.

За даним фактом у поліції вже відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 статті 126 Кримінального кодексу України «Побої і мордування». Слідство триває.

Паралельно з розслідуванням, як з дітьми та їх батьками, так і у навчальних закладах, де вони навчаються, працівники ювенальної превенції проводять роз’яснювальну роботу щодо наслідків такої поведінки.

За матеріалами поліції Сумської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Сумська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X