Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Безжально вбив співмешканку та ії маленьку доньку - на Хмельниччині засуджено нелюда

За результатами розгляду апеляційної скарги сторони захисту Хмельницьким апеляційним судом залишено без змін вирок Красилівського районного суду, яким 42-річного хмельничанина засуджено до довічного позбавлення волі.

За даними слідства, на початку 2015 року, представившись несправжнім ім’ям, чоловік познайомився з жінкою та її малолітньою донькою у м. Вінниця. Невдовзі вони почали жити разом. Коли їх стосунки погіршились, засуджений вирішив позбутись коханої.

Одного дня, направляючись з нею автобусом до Києва, чоловік запропонував зійти раніше місця призначення. Звернувши до лісу, він дістав завчасно приготовлений пістолет і застрелив 30-річну жінку.

Розуміючи, що її малолітня донька знала про їхню поїздку і могла про це комусь повідомити, він прийняв рішення вбити і її.

Разом зі своєю коханкою, яка засуджена за вказаний злочин у 2020 році до 10 років позбавлення волі, він забрав 10-річну дитину від бабусі під приводом поїздки на відпочинок.

Прибувши до Красилівського району, співучасники зійшли з дороги на пасовище зі сплячою дитиною на руках. Вбивці, діставши з кросівок шнурки, обмотали їх навколо шиї дівчинки і задушили її.

Щоб приховати вбивство вирішив імітувати напад диких тварин. Нелюд розчленував тіло і приховав частини у рові поряд з місцем злочину.

Рештки тіла дитини знайшли місцеві мешканці.

Суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві жінки та її малолітньої дитини, розбої, а також незаконному поводженні зі зброєю, та підробці і використанні паспорта на ім’я іншої особи.

Сторона захисту оскаржила вирок у суді апеляційної інстанції.

Однак, уникнути покарання нелюду не вдалось – суд залишив рішення без змін, а апеляційну скаргу захисника – без задоволення.

За матеріалами Хмельницької обласної прокуратури

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій обла...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Кізомис, Дніпровськ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по місту Харків не зафіксовано. ▪️ Ар...

У ніч на 28 квітня 2024 року противник атакував 4-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим, зенітною керованою ракето...

X