Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Чернігівщині поліцейські затримали чоловіка, який вбив та пограбував жінку. ФОТО

До поліції надійшло повідомлення про те, що у власному будинку знайдено тіло 40-річної мешканки Новгород-Сіверщини. Востаннє односельці бачили її живою два дні тому.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції та керівництво Новгород-Сіверського райвідділу поліції. На пошуки причетного до злочину було орієнтовано максимальну кількість особового складу поліції.

Упродовж кількох годин оперативники поліції розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві у сусідньому Корюківському районі. Зловмисником виявився 43-річний співмешканець потерпілої.

Поліцейські встановили, що вночі затриманий увірвався до будинку жінки, вбив її і забрав із оселі золоті прикраси.

Поліція відкрила кримінальне провадження.

До речі у липні поліція складала на чоловіка чотири протоколи за вчинення домашнього насильства (частина 1 статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення), які одразу ж були скеровані до суду.

У зв’язку з загрозою життю та здоров’ю потерпілій поліцейські щоразу виносили стосовно кривдника терміновий заборонний припис: йому було заборонено наближатися, або у будь-який спосіб контактувати з жінкою.

Оскільки кривдник порушував умови термінового заборонного припису, поліція 17 липня розшукала зловмисника та доставила його до суду.

Поліцейські звернулися з клопотанням до суду щодо застосування до чоловіка адміністративного арешту.

Того ж дня суд прийняв рішення не арештовувати зловмисника, а оштрафувати його за скоєння домашнього насильства. Решта протоколів досі залишаються на розгляді в суді.

Цього разу поліція затримала підозрюваного.

Поліцейські під процесуальним керівництвом прокуратури розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами поліції Чернігівської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Київської та Новобаварської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами пор...

Протягом дня росіяни здійснили 58 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 286 вибухів. Обстр...

Триває сімсот дев’яносто сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 18:20 окупанти вдарили двома КАБами по м. Харків, удари...

X