Перейти до основного вмісту

ДТП

Поліція Буковини встановлює обставини 4-х ДТП із пораненими та загиблим. ФОТО

Три аварії сталися в Чернівецькому районі, ще одна, летальна, у Дністровському районі.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць обласного центру сталася аварія з потерпілим мотоциклістом.

Працюючи на місці ДТП, співробітники Чернівецького районного управління поліції попередньо з’ясували, що 26-річний чернівчанин не впорався з керуванням автомобіля «Opel Astra» та допустив зіткнення з мотоциклом «Honda Magna», під керуванням 34-річного місцевого жителя.

У результаті аварії водій мотоцикла отримав травму ноги, медики доправили його до лікарні для надання допомоги.

Також, ДТП з потерпілим мотоциклістом поліцейські задокументували на автодорозі «Н-10» в адміністративних межах села Шипинці. Попередньо співробітники поліції встановили, що 25-річний водій мотоцикла «Geon», не вибравши безпечної дистанції, допустив зіткнення з транспортним засобом «Mercedes-Benz Sprinter», який здійснив маневр повороту ліворуч. Автомобілем керував 33-річний житель міста Чернівці.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався мотоцикліст. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив потерпілого до лікарні.

Цього ж дня, по лісовій дорозі в селі Старі Бросківці сталася ще одна аварія.

На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що відбулося зіткнення мотоцикла «Alpha Sabur», під керуванням 13-річного місцевого жителя та автомобіля «Grand Cherokee», під керуванням 20-річного жителя міста Сторожинець.

В результаті зіткнення травмувався мотоцикліст та його 12-річний пасажир. Потерпілих медики госпіталізували до медичної установи.

А по автодорозі із сполученням «Житомир-Чернівці», в адміністративних межах села Недобоївці Дністровського району відбулося лобове зіткнення двох транспортних засобів. 

На місці аварії поліцейські попередньо встановили, що зіткнулися автомобіль «BMW E60», під керуванням 29-річного жителя села Данківці та «BMW E530», під керуванням 30-річного мешканця села Недобоївці.

В результаті дорожно-транспортної пригоди травми отримав водій автомобіля «BMW E60» та пасажири транспортного засобу «BMW E530»:

25-річний та 36-річний жителі села Недобоївці. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні, де під час надання допомоги старший із пасажирів помер.

Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Тривають досудові розслідування.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернівецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на трасі Київ-Чоп поблизу с. Наталівки, надійшло до поліції близько 17:15. ...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ - Чоп у селі Ямпіль Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронц...

Автопригода сталася  приблизно о 19-й годині на вулиці Краснова. Поліцейські попередньо встановили, що 38-річний місцевий житель...

Дорожньо-транспортна пригода сталася у селищі Добротвір Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося з...

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 18 березня цього року близько 07:00 години в селищі Віньківці по вулиці Проскурівській. ...

X