Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Подробиці пожежі у Дніпрі, під час якої загинули троє людей. ВІДЕО

03 листопада о 00:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі по вулиці Робочій Чечелівського району міста Дніпро.

За вказаною адресою направлено чергові відділення 2 та 5 державних пожежно-рятувальних частин 8 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла у 1-кімнатній квартирі на 2 поверсі 5-поверхового житлового будинку.

Горіли домашні речі у кімнаті на площі 2 кв.м.

Пожежу локалізовано о 00:51 та ліквідовано о 01:01.

Внаслідок пожежі загинули чоловік 1985 року народження, жінка 1980 року народження та хлопчик 2016 року народження.

Ще одна дитина постраждала. Хлопчика 2014 року народження було врятовано та з попереднім діагнозом: отруєння продуктами горіння у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до Обласної дитячої клінічної лікарні м. Дніпро.

До гасіння пожежі залучено 10 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Дніпропетровській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Близько 03:00 години, до поліції надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Діброва Фастівського району. Попередньо...

Зникли трирічні Аліса та Артем у одному з селищ Ковелського району Волинської області. До поліції звернулися батьки двійнят, які повідом...

X