Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Прикарпаття розслідує дві ДТП із загиблим та пораненими - серед яких кілька дітей. ФОТО

За фактами дорожньо-транспортних пригод поліцейські Прикарпаття розпочали кримінальні провадження

В Калуському районі 37-річний водій наїхав на велосипедиста. Пенсіонер помер на місці події. А в Рогатинській територіальній громаді не розминулись "BMW" та «VOLKSWAGEN Transporter T-4».

До поліції надійшло повідомлення на «102» про дорожньо-транспортну пригоду поблизу с. Голинь, Калуського району. На місце одразу скерували слідчо-оперативну групу.

Поліцейські встановили, що на автодорозі Н-10 "Стрий – Чернівці", водій автомобіля «VOLVO XC – 60» не дотримався безпечного інтервалу та дистанцій між транспортними засобами, відтак лівою передньою частиною автомобіля вчинив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямі. Від отриманих травм 76-річний чоловік, мешканець с. Пійло, помер на місці.

37-річний водій - мешканець с. Сівка – Калуська, депутат однієї із місцевих рад. За кермом чоловік був нетверезий. В медичному закладі виявили 1,12 проміле алкоголю в крові.

Чоловіка затримали та вже оголосили затриманому про підозру. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває досудове розслідування, призначено ряд необхідних експертиз.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась біля с. Черче, Рогатинської територіальної громади.

Правоохоронці, що виїхали на місце, встановили, водій автомобіля «BMW», мешканець Львівської області, рухаючись автодорогою Н-09 «Мукачево-Львів», перевищив швидкість та виїхав на зустрічну смугу. У результаті допустив зіткнення з транспортним засобом «VOLKSWAGEN Transporter T-4», яким керував 51-річний мешканець Львівщини. Окрім водія в салоні «VOLKSWAGEN Transporter T-4» перебували пасажири.

Керманича, 49 - річну жінку, та 5 неповнолітніх пасажирів доставили до лікувального закладу, де їм надали необхідну медичну допомогу.

Водія «BMW» поліцейські перевірили на стан сп’яніння. За кермом він був тверезий. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

За матеріалами поліції Івано-Франківської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 43 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 236 виб...

Від початку доби російські окупанти завдали чотири ракетні удари із застосуванням п’яти ракет, 35 авіаударів із застосуванням 38 КАБів, ...

На поточний час динаміка бойових зіткнень зберігається. З початку доби відбулося 105 бойових зіткнень.  Агресор продовжує обстрі...

Протягом поточної доби відбулося понад 90 бойових зіткнень. Ситуація на фронті залишається складною, водночас, контрольованою Силами ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "Росіяни завдали ударів по Куп’янському району — є загиблі ...

X