Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Голова Одеської ОВА повідомив деякі подробиці щодо ліквідації наслідків негоди. ФОТО

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі:

"Ситуація в Одеській області станом на 20:00 26.11.2023

Без електропостачання 234 населені пункти. 138 населеним пунктам повернули світло. Наразі 93 бригади ДТЕК ремонтують 106 повітряних ліній, що живлять 1847 підстанцій.

По районам:

БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ РАЙОН

У 16 територіальних громадах світло відсутнє. Проблем з
водопостачанням та теплопостачанням немає. Працюють генератори.

БЕРЕЗІВСЬКИЙ РАЙОН

Повністю відсутнє електропостачання в 46 населених пунктах та в 16 частково. Всі об’єкти критичноі інфраструктури працюють у штатному режимі.

РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОН

В міській громаді майже всі населені пункти без світла. По іншим громадам: в 16 н.п. відсутня електроенергія, в 4 частково та з перебоями. Водо/теплопостачання забезпечено.
На дорогах працює техніка.

ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОН

Є короткотермінові відключення в громадах (спрацьовує автоматика). Відновлюється працівниками ДТЕК оперативно. На дорогах комунальна та підрядна техніка.

БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН

Зменшилися опади, але дуже потужні пориви вітру. Більшість автошляхів непроїзні, більшість населених пунктів без електропостачання, працюють на генераторах.

ОДЕСЬКИЙ РАЙОН

Відсутнє електропостачання у 113 населених пунктах, частково відсутнє у 4. Водопостачання відсутнє в 5 населених пунктах, за потреби будуть
вмикатись генератори. Частково по місту Одеса, через стрибки напруги, вимикаються котельні ТМО, вмикають генератори.

ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ РАЙОН

Вилківська, Сафʼянська, Суворівська та Кілійська громади - повністю без електропостачання. Критична інфраструктура працює від генераторів.
Ренійська громада - 6 сіл без е/е, 2 села і Рені - частково. Критична інфраструктура працює.
Місто Ізмаїл - частково без електроенергії. Критична інфраструктура працює.

Розгорнуто 309 пунктів незламності:
Від ДСНС працює 55 пунктів незламності (з них 43 стаціонарних, 12 мобільних).
По районам:
Одеський – 84
Ізмаїльський - 46
Болградський - 69
Березівський - 6
Б-Дністровський - 54
Подільський – 27
Роздільнянський – 23.
У разі потреби будуть відкриті додаткові.

Врятована вчора зі снігової пастки породілля народила немовля

Жінка перебувала у кареті швидкої допомоги, яка вдень застрягла у сніговому заметі. На щастя, працівники ДСНС оперативно надали допомогу і направили жінку в лікарню.

О 21:10 у Татарбунарській міській лікарні на світ зʼявилася дівчинка. Маленька україночка завдовжки 51 см та важить 3400.

Одещина не спить. Тривають роботи з ліквідації наслідків негоди. Всі служби продовжують працювати у посиленому режимі. На деяких заметених ділянках рятувальникам доводиться залучати навіть БТРи. На півдні області призупинилися опади, це дає змогу продуктивніше працювати службам. Поки складно в Одеському районі, але всі працюють".

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання в одному з помешкань багатоповерхівки, розташованої на вулиці Покр...

Ми розшукуємо чотирнадцятирічну Вікторію Пушкар. Двчинка мешкала на лівобережжі Херсонщині у селищі Абрикосівка, яке залишається в окупа...

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

О 18:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у пров. Козацький в с. Говтвянчик Полтавського району у колодязь без ...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

X