Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Харківщині старенька піч стала причиною пожежі, внаслідок якої загинула людина

О 08:33 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватній оселі в селі Шугаївка Орільської громади. Телефонували місцеві, які бачили як з-під даху однієї з хат йде густий дим.

До місця виклику вирушили рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Щоб дістатись пожежі, їм необхідно було подолати 28 км не найкращих сільських доріг, 2 км з яких було суцільне бездоріжжя. На момент прибуття підрозділів ДСНС вогонь розповсюдився на площу 25 кв.м. Горіла дерев’яна підлога та домашні речі. Внаслідок пожежі загинув 84-річний чоловік. Сусіди намагались його врятувати, проте було вже запізно.

Вогнеборці локалізували вогонь о 09:24 та ліквідували його о 10:46. Працювало 2 оперативних відділення ДСНС на автоцистернах у складу 8 чоловік особового складу.

За попередніми даними причиною виникнення загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

За матеріалами ДСНС у Харківській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Внаслідок детонації піротехнічного засобу двоє хлопчиків, 7 та 8 років, отримали опіки. Правоохоронці оглянули місце події та вилучили в...

X