Перейти до основного вмісту

Авторська колонка

Російське вбиває! Якщо ти слухаєш російські пісні – ти підтримуєш війну проти України!

Антін Мухарський телеведучий, співак

Усі статті

             Зараз всі обговорюють петицію Ігоря Кондратюка про заборону виступів в Україні всіх російських артистів. І тут виникають питання, а чи не є мистецтво поза політикою? Так от! Мистецтво не за політикою, мистецтво - найвища політика, яка тільки може бути! Митці - це передовий загін політики.

            Росія розуміється на впливі мистецтва на лояльність до російської ідентичності. Якщо ти слухаєш, співаєш російські пісні, якщо ти підтримуєш російський шоу-бізнес, то ти є учасником, бійцем гібридної ідеологічної війни проти України. Російське вбиває! Якщо ти підтримуєш російське, то значить Росія прийде за твоєю російською душею.

            Я категорично проти виступів російських виконавців в Україні. Адже, спершу йде балет «Большого театра», потім приїздить гурт «Любе», а потім приходить Гіркін з автоматом і говорить: «тут русская земля потому, что тут русский балет, русские песни поют и вообще мы один народ, мы прийшли вас спасать от бандеровцев!» Варто розуміти, що мистецтво - це дійсно найвища форма політики.

Думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не несе відповідальності за зміст цієї публікації.
X