Skip to main content

ДТП

На Новоірпінській трасі " Москвич" після ДТП з катафалком зім'яло, загиблих вирізали із авто. ВІДЕО

Жахлива автотроща трапилася напередодні на Новоірпінській трасі. Тут катафалк, який перевозив небіжчика в труні, зіткнувся з «Москвичем» і перекинувся. 

ДТП сталося близько 16:00 год. «Москвич» їхав у бік Києва, а катафалк на Ірпінь.

На місці працювала слідчо-оперативна група, патрульні, медики і рятувальники. Тіла загиблих вирізали з «Москвича». Всі деталі встановить слідство.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Москвич» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Рено Мастер».

Удар був настільки потужний, що мікроавтобус перекинувся, а " Москвич" зім'яло, як папір, не залишивши людям шанс на порятунок.

Внаслідок автопригоди загинули водій та пасажир легковика. Їх вирізали із авто. Ще одну пасажирку «Москвича» рятувальники деблокували за допомогою спеціальних інструментів та передали лікарям.

У салоні “Renault” знаходився водій і пасажир, які, на щастя, були пристебнуті ременями безпеки, тому уціліли. Втім, водій отримав тілесні ушкодження. Також В автомобілі ритуальних послуг був небіжчик. Труну після ДТП перевантажили і відвезли.

На місці працювала слідчо-оперативна група, патрульні, медики і рятувальники. Правоохоронці опитали свідків автопригоди.

Після завершення перевірки події буде надана правова кваліфікація. Всі деталі смертельної автотрощі встановить слідство.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 20-річного жителя м. Шепетівка за фактом пор...

До чергової частини відділення поліції № 1 (м. Кролевець) надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну в центрі міста. Як попередньо в...

Дорожньо-транспортна пригода сталась в селі Оксанина Уманського району. 54-річний водій трактора рухався вулицею Центральною. Керман...

Нагадаємо, дорожня аварія сталася 17 травня на Броварському проспекті у Києві. Керманич «BMW», виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із...

За попередньою інформацією слідства, 24-річна водійка автомобіля Mazda не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралась із керуванням т...

X