Перейти до основного вмісту

ДТП

На Новоірпінській трасі " Москвич" після ДТП з катафалком зім'яло, загиблих вирізали із авто. ВІДЕО

Жахлива автотроща трапилася напередодні на Новоірпінській трасі. Тут катафалк, який перевозив небіжчика в труні, зіткнувся з «Москвичем» і перекинувся. 

ДТП сталося близько 16:00 год. «Москвич» їхав у бік Києва, а катафалк на Ірпінь.

На місці працювала слідчо-оперативна група, патрульні, медики і рятувальники. Тіла загиблих вирізали з «Москвича». Всі деталі встановить слідство.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Москвич» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Рено Мастер».

Удар був настільки потужний, що мікроавтобус перекинувся, а " Москвич" зім'яло, як папір, не залишивши людям шанс на порятунок.

Внаслідок автопригоди загинули водій та пасажир легковика. Їх вирізали із авто. Ще одну пасажирку «Москвича» рятувальники деблокували за допомогою спеціальних інструментів та передали лікарям.

У салоні “Renault” знаходився водій і пасажир, які, на щастя, були пристебнуті ременями безпеки, тому уціліли. Втім, водій отримав тілесні ушкодження. Також В автомобілі ритуальних послуг був небіжчик. Труну після ДТП перевантажили і відвезли.

На місці працювала слідчо-оперативна група, патрульні, медики і рятувальники. Правоохоронці опитали свідків автопригоди.

Після завершення перевірки події буде надана правова кваліфікація. Всі деталі смертельної автотрощі встановить слідство.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ - Чоп у селі Ямпіль Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронц...

Дорожньо-транспортна пригода сталася у селищі Добротвір Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося з...

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 18 березня цього року близько 07:00 години в селищі Віньківці по вулиці Проскурівській. ...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру. Відбулось зіткнення між автомобілем «Volkswag...

Аварія трапилась на автодорозі між селом Плюти та містом Українка Обухівського району. Попередньо встановлено, що відбулося зіткненн...

X