Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Запоріжжі поліцейські знову прикрили гральний заклад, який відновив свою роботу. ФОТО

Правоохоронці вже неодноразово припиняли функціонування осередку нелегального бізнесу у Комунарському районі. Проте, зловмисники знову обладнали приміщення відповідною технікою та відновили «прибуткову справу». Під час обшуку вилучено комп’ютерне обладнання та речові докази. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у квітні за силової підтримки спецпризначенців КОРДу співробітники ГУНП в Запорізькій області, територіальних підрозділів поліції та Запорізького райуправління провели низку санкціонованих обшуків майже у всіх районах обласного центру.

У результаті заходів поліцейські викрили протиправну діяльність вісьмох закладів, у яких всупереч законодавству надавали доступ до азартних ігор без відповідної ліцензії, та вилучили понад 180 одиниць гральної техніки й інші речові докази. На підставі ухвали суду на вилучене майно було накладено арешт.

Днями до відділу поліції № 4 Запорізького районного управління поліції надійшла оперативна інформація про те, що один із нелегальних об’єктів грального бізнесу в Комунарському районі відновив свою діяльність.

У зв’язку з цим, правоохоронці територіального підрозділу поліції за силової підтримки спецпризначенців БПОП провели санкціонований обшук за вказаною адресою.

Під час слідчих дій поліцейські виявили та вилучили речові докази здійснення незаконної діяльності: 11 системних блоків, 13 комп’ютерних моніторів, два ігрові автомати та грошові кошти, отримані злочинним шляхом. Усю вилучену техніку направлено на експертні дослідження.

На момент візиту правоохоронців у закладі перебували жінка-адміністратор та п’ятеро гравців-відвідувачів. Відносно останніх поліцейські склали протоколи про адміністративне правопорушення.

Також у приміщенні поліцейські виявили та вилучили 95 літрів алкогольних напоїв та понад 20 пачок цигарок. Наразі вирішується питання щодо притягнення адміністраторки закладу до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 177-2 (Виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів) КУпАП.

Наразі вживаються заходи щодо накладення арешту на тимчасово вилучене майно.

Поліція звертається до громадян із проханням, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо функціонування незаконних гральних закладів, повідомляйте на спецлінію «102».

За матеріалами поліції Запорізької області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "Росіяни завдали ударів по Куп’янському району — є загиблі ...

Поо це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 14:59 м. Харків. Шевченківський район. Влучання КАБ. По...

По це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій облас...

Уночі 19 травня 2024 року російські окупанти атакували Україну 37-ма ударними безпілотниками типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько...

Вночі та зранку росіяни здійснили 9 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 21 вибух. Обстрі...

X