Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Запоріжжі поліцейські знову прикрили гральний заклад, який відновив свою роботу. ФОТО

Правоохоронці вже неодноразово припиняли функціонування осередку нелегального бізнесу у Комунарському районі. Проте, зловмисники знову обладнали приміщення відповідною технікою та відновили «прибуткову справу». Під час обшуку вилучено комп’ютерне обладнання та речові докази. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у квітні за силової підтримки спецпризначенців КОРДу співробітники ГУНП в Запорізькій області, територіальних підрозділів поліції та Запорізького райуправління провели низку санкціонованих обшуків майже у всіх районах обласного центру.

У результаті заходів поліцейські викрили протиправну діяльність вісьмох закладів, у яких всупереч законодавству надавали доступ до азартних ігор без відповідної ліцензії, та вилучили понад 180 одиниць гральної техніки й інші речові докази. На підставі ухвали суду на вилучене майно було накладено арешт.

Днями до відділу поліції № 4 Запорізького районного управління поліції надійшла оперативна інформація про те, що один із нелегальних об’єктів грального бізнесу в Комунарському районі відновив свою діяльність.

У зв’язку з цим, правоохоронці територіального підрозділу поліції за силової підтримки спецпризначенців БПОП провели санкціонований обшук за вказаною адресою.

Під час слідчих дій поліцейські виявили та вилучили речові докази здійснення незаконної діяльності: 11 системних блоків, 13 комп’ютерних моніторів, два ігрові автомати та грошові кошти, отримані злочинним шляхом. Усю вилучену техніку направлено на експертні дослідження.

На момент візиту правоохоронців у закладі перебували жінка-адміністратор та п’ятеро гравців-відвідувачів. Відносно останніх поліцейські склали протоколи про адміністративне правопорушення.

Також у приміщенні поліцейські виявили та вилучили 95 літрів алкогольних напоїв та понад 20 пачок цигарок. Наразі вирішується питання щодо притягнення адміністраторки закладу до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 177-2 (Виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів) КУпАП.

Наразі вживаються заходи щодо накладення арешту на тимчасово вилучене майно.

Поліція звертається до громадян із проханням, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо функціонування незаконних гральних закладів, повідомляйте на спецлінію «102».

За матеріалами поліції Запорізької області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА повідомив "10:51 1 травня м. Харків. Внаслідок обстрілу (https://t.me/synegubov/9281) пошкоджено 14 жит...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доб...

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушен...

X