Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Хроніка наслідків нічного ракетного удару по Києву у повідомленнях очільників столиці

Сергій Попко, очільник КМВА у телеграм-каналі:

03:32

Внаслідок падіння уламків в Дніпровському р-ні зафіксовано пошкодження фасаду багатоповерхового житлового будинку, є загорання на балконі 7 поверху. Проводиться евакуація мешканців з будинку. Також горить 4 авто у дворі.
Працюють підрозділи ДСНС.

03:46

Попередньо, внаслідок збиття ворожих повітряних цілей, зафіксовано численне падіння уламків в Дніпровському та Деснянському районах. Зокрема, на відкритих ділянках, на проїжджі частини та в житлову забудову.

В Дніпровському р-н, де зафіксовано пошкодження фасаду будинку та загорання на 7-му поверсі була проведена евакуація мешканців - врятовано 15 людей з них 4 дітей.
Працюють підрозділи ДСНС та бригади медиків.
Інформація щодо постраждалих уточнюється.

03:52

Попередньо, внаслідок падіння уламків в Дарницькому районі зафіксовано
загорання приватного будинку на площі 400 м2. Попередньо постраждалих немає.

04:12

В Дніпровському районі, де було зафіксовано пошкодження фасаду будинку, загорання на 7-му поверсі та була проведена евакуація мешканців - локалізовано загорання. Є багато постраждалих. Головним чином травми повʼязані з порізами від скла, внаслідок вибитих вибуховою хвилею вікон. Усім потерпілим надається медична допомога.

Віталій Кличко, мер Києва у телеграм-каналі:

03:21

У Дніпровському районі у дворі житлового будинку палають автівки. Екстрені служби прямують на місце.

03:28

У Дніпровському районі уламками ракети пошкоджений фасад житлового будинку. Відбувається евакуація мешканців. Пожежно-рятувальні служби та медики  працюють на місці.

03:30

Також уламки ракети впали на приватний житловий будинок у Дніпровському районі. Там гасять пожежу.

03:36

У Деснянському районі на відкритій території  палає уламок ракети. Пожежно-рятувальні служби працюють на місці.

03:41

У Дарницькому районі палає одноповерховий житловий будинок. Екстрені служби прибули на місце.

03:46

У Дніпровському районі горять 4 автівки в дворі житлового будинку. Палає один із балконів будинку та пошкоджений фасад будівлі. Рятувальники вже вивели 15 людей, із них четверо дітей. Пожежні служби гасять пожежу. Евакуація мешканців триває.

03:52

За даними медиків, уже семеро постраждалих унаслідок ворожої атаки на Київ. 5 госпіталізували в лікарні столиці, двом медики надали допомогу на місці.

03:56

В одній  із дитячих лікарень у Дніпровському районі повибивало вікна та пошкодило центральний вхід до закладу. Наразі без постраждалих.

04:04

У Дніпровському районі наразі 12 постраждалих. Пʼятьох госпіталізували, семеро людей отримали допомогу медиків на місці.

У Дніпровському районі наразі 12 постраждалих. Пʼятьох госпіталізували, семеро людей отримали допомогу медиків на місці.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсот перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 74 б...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: Вдень ворог завдав ракетного удару по Одеському району. Наразі ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️01:17 м. Харків. Окупанти завдали ударів «шахедами». Вна...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Херсон, Анто...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій обла...

X