Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Хмельниччині банду засуджено за поширення злочинного впливу, вимагання та наркотики

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури суд визнав винними трьох жителів Хмельниччини у вчиненні ряду злочинів.  

Один з чоловіків, який раніше відбув покарання за умисне вбивство, заручившись підтримкою злочинного середовища Хмельницької області, після звільнення отримав статус «смотрящого» за Деражнянським районом. До його «повноважень» належало призначення раніше судимих осіб відповідальними за певні напрямки злочинної діяльності та їх координація.

Одним із видів протиправної діяльності зловмисник визначив придбання та реалізацію підробленої національної валюти. До «бізнесу» залучив двох спільників.

Також чоловіки займались вимаганням. «Жертвою» злочинців став мешканець м. Деражня, у якого вони безпідставно вимагали 35 тис грн.

Окрім того, один із засуджених збував амфетамін у виправній колонії, приховуючи наркотики в посилках з продуктами харчування.

«Смотрящого» визнано винним в умисному встановленні та поширенні в суспільстві злочинного впливу, вимаганні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, придбанні та зберіганні з метою збуту підроблених банкнот національної валюти України та засуджено до 8 років позбавлення волі, з конфіскацією усього майна, окрім житла.

Один зі спільників відправиться за ґрати на 7 років 6 місяців, з конфіскацією усього майна, окрім житла. Його визнано винним у придбанні та зберіганні з метою збуту підроблених банкнот національної валюти України та незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин.

Третього - засуджено до 4 рокі в’язниці за вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб, придбання та зберігання з метою збуту підроблених банкнот національної валюти України.

До вироку суду чоловіки перебували під вартою.

За матеріалами Хмельницької обласної прокуратури

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️01:17 м. Харків. Окупанти завдали ударів «шахедами». Вна...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Херсон, Анто...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій обла...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "▪️Цієї ночі в Павлоградському районі оборонці збили 5 ...

Розпочалася вісімсот перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося...

X