Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Житомирщині під час ліквідації пожежі знайдені тіла чоловіка та жінки, - ДСНС

О 03:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Ліщин Станишівської територіальної громади Житомирського району.

До місця події було оперативно напралено рятувальників із двох пожежно-рятувальнх частин м. Житомир. Вони з’ясували, що вогнем охоплено дві кімнати та покрівля будинку по всій площі. Існувала загроза поширення вогню житлом.  Під час розбору конструкцій на підлозі в одній із кімнат вони виявили тіла двох людей – 61-річного власника та 52-річну жінку, його співмешканку.

Пожежу локалізовано о 04:44 та ліквідовано о 06:25. Вогнем знищено покрівлю та домашні речі. Попередня причина загоряння – порушення правил експлуатації пічного опалення. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

За матеріалами ДСНС у Житомирській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

Близько 03:00 години, до поліції надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Діброва Фастівського району. Попередньо...

Зникли трирічні Аліса та Артем у одному з селищ Ковелського району Волинської області. До поліції звернулися батьки двійнят, які повідом...

X