Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Минулої доби ворог обстріляв понад 15 населених пунктів Харківщини, є руйнування, - голова ОВА

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:

"Близько 23:00 окупанти завдали два ракетні удари із ЗРК С-300 по смт Пісочин.

Уражено 2 цивільні ангари з зерном. Пошкоджена техніка підприємства: трактори та грозові автомобілі. Потерпілих не зафіксовано.

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини: Козача Лопань, Стрілеча, Гатище, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка та ін.

Біля 02:20 у с. Скрипаї Чугуївського району влучання двох ворожих БПЛА типу «Shahed» по території непрацюючої бази відпочинку. Внаслідок влучання пошкоджено 3 одноповерхові будинки на території бази. Інформація щодо потерпілих не надходила.

О 2:15 відбувся обстріл авіабомбами смт Великий Бурлук Куп’янського району. Пошкоджені приватний житловий будинок та легковий автомобіль Без постраждалих.

О 21.50 під ворожим обстрілом було смт Куп'янськ-Вузловий Куп'янського району. Пошкоджено приватний будинок. Без постраждалих.

О 15:00 ворог обстріляв м. Вовчанськ. Пошкоджено ангар та господарчі споруди. Інформація щодо потерпілих не надходила.

О 14:45 ворог завдав удару по с. Лосівка Чугуївського району. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджені приватний будинок та господарча споруда.

О 14:33 під ракетним обстрілом опинилось с. Курилівка Куп’янського району. Горів приватний будинок. Інформація щодо потерпілих не надходила.

Близько 16:00 біля населеного пункту Великі Проходи Харківського району від підриву на міні загинули двоє чоловіків 32 та 19 років. Обидва жителі с. Слатине.

За добу українські захисники відбили 5 атак противника в районі Синьківки та Табаївки.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 3,97 га території, знищили 200 вибухонебезпечних предметів. Розмінування триває.

Мобільні вогневі групи Харківщини цієї ночі знищили три БПЛА окупантів, які мали цілі в Чугуївському районі".

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по місту Харків не зафіксовано. ▪️ Ар...

У ніч на 28 квітня 2024 року противник атакував 4-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим, зенітною керованою ракето...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі "У ніч на 28 квітня на Миколаївщині силами та засобами протип...

Розпочалася сімсот дев’яносто п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фак...

X