Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Минулої доби під ворожі обстріли потрапили 18 населених пунктів Харківщини, є поранені, - голова ОВА

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:

"▪️ 18:20 окупанти вдарили двома КАБами по м. Харків, удари в землю зафіксували в Київському районі. У одному з ЖК пошкоджено фасад та скління вікон будинку. Постраждав 42-річний чоловік, госпіталізований до медустанови, перебуває у важкому стані.

▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 18 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Петропавлівка, Степова Новоселівка та інші. Авіаційних обстрілів зазнали Липці, Веселе, Нескучне, Мала Вовча, Борова.

▪️30 квітня 02:00 окупанти вдарили по с. Загризове Борівської громади керованим боєприпасом. Пошкоджено фасади та вікна 7 приватних будинків та 2 господарчі споруди. Постраждалих немає.

▪️О 23:30 у смт Куп’янськ-Вузловий внаслідок ворожого авіаційного обстрілу КАБ пошкоджено будинок, поранений 67-річний чоловік, пошкоджено приватний будинок.

▪️О 19:46 у с. Липці внаслідок обстрілу пошкоджено 3 будинки, покрівля, вікна, паркани.

▪️18:20 с. Слобожанське Липецька ТГ. Внаслідок обстрілу було пошкоджено 6 приватних будинків. Інформація щодо потерпілих не надходила.
 
▪️18:20  с. Липці. Внаслідок обстрілу пошкоджено 5 приватних будинків, гараж та літня кухня.

 ▪️16:40 м. Вовчанськ. На дах приватного будинку з дрону окупанти скинули боєприпас, внаслідок чого пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає.

О 18:11 у с. Великі Проходи Дергачівської громади у лісосмузі підірвався на міні «пелюстка» 59-річнйи чоловік. Отримав мінно-вибухову травму, госпіталізований.

За минулу добу українські війська на Куп’янському напрямку відбили 9 атак у околицях Берестове, Новосергіївка.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 40,45 га території, знищили 458 вибухонебезпечних предметів".

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 20.00 20.05.2024 щодо російського вторгнення. Російські окупанти  продовжують активні наступальн...

Загалом на цей час окупанти здійснили 58 спроб витіснити наших воїнів із займаних позицій. Ще продовжуються бойові зіткнення на 17 ділян...

До поліції Полтавщини 20-го травня близько 08:30 надійшла інформація про пожежу в одному з будинків по вулиці Миру міста Горішні Плавні....

Прокурори Луганської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно правоохоронця за фактом державної зради. Розсл...

За процесуального керівництва прокурорів Коломийської окружної прокуратури повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід мешканцю о...

X