Перейти до основного вмісту

ДТП

На Рівненщині за добу стались 7 ДТП, в яких постраждали 8 людей. ФОТО

За минулу добу п'ять ДТП сталося у Володимирецькому районі, і по одній у Рівному та Костополі. Поліцейські за усіма фактами проводять досудові розслідування.

Рівне: На вулиці Богоявленська, близько 14:30 44-річний водій автомобіля «Geely», на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на 44-річного рівнянина. Потерпілого із переломом плеча та забійними ранами голови госпіталізували в травматологічне відділення медзакладу. 

Водій відповідно до результатів освідування був тверезий, а потерпілий мав ознаки алкогольного сп'яніння. 

Селище Володимирець: 29 квітня, близько першої години ночі двоє братів 12-ти та 28-ми років їдучи на мопеді зіткнулися із легковим автомобілем, який рухався по головній дорозі. Внаслідок зіткнення неповнолітнього, який за попередньою інформацією перебував за кермом, у вкрай важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні. Він перебуває в комі, за його життя борються медики. Його брат отримав перелом гомілки та перебуває в травматології. 

Село Нетреба, Володимирецького р-ну: близько шостої години ранку 27-річний водій мотоцикла не врахував погодні умови та дорожню обстановку, не впорався з керуванням і в'їхав в бетону огорожу. Травми отримала 19-річна пассажирка двоколісного транспортного засобу. Медики діагностували у дівчини важку черепно-мозкову травму, перелом щелепи та числені забої. Вона перебуває у реанімації. 

Село Озерці, Володимирецького р-ну: близько 13 години, 29 квітня водій мотоцикла «Kinlon», 21-річний місцевий житель на вулиці Центральна не врахував дорожню обставновку, не впорався із керуванням та в'їхав у прижорожнє дерево. Хлопця із політравмою госпіталізували у реанімаційне відділення місцевої лікарні. 
Село Городець Володимирецького р-ну: На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин», близько 13 години 65-річний водій автомобіля «Лада Калина» не впорався із керуванням і з'їхав у кювет. Внаслідок ДТП забої живота та грудної клітки отримала пассажирка авто, 59-річна дружина водія. 

Село Полиці Володимирецького р-ну: близько 15 години на автодорозі «Київ-Чоп» зіткнулися два автомобілі «Audi 80» та «Volkswagen т4».  Внаслідок ДТП травмувалася 25-річна місцева жителька. Поліцейські встановлюють усі обставини події.

Костопіль: дорожньо-транспортна подія сталася сьогодні, 30 квітня близько 4 години ранку на вулиці Степанська. За попередньою інформацією 17-річний житель Костополя рухаючись на автомобілі «Skoda Fabia» не помітив велосипедиста, який їхав у попутному напрямку та наїхав на нього. 

Після цього неповнолітній намагався втекти з місця події, однак за кілька метрів його помітив екіпаж ГРПП, який патрулював місто. Водій  відмовився проходити процедуру освідування, однак мав усі ознаки алкогольного сп'яніння. 
Потерпілого 29-річного велосипедиста госпіталізували в травматологічне відділення лікарні, де медики діагностували у нього рвані рани голови, забої тіла та струс головного мозку.

За усіма фактами у поліції проводять досудове розслідування

За матеріалами ВК ГУНП у Рівненській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Автопригоди трапилися у Луцьку, Нововолинську та Володимирському районі. По вулиці Ветеранів у Луцьку 37-річна лучанка, керуючи автом...

Нагадаємо, 14 травня, приблизно о 11:45 на автодорозі Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв» в с. Новогригорівка Вознесенського району сталась д...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі між селами Родатичі та Княжий міст. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткну...

Дорожньо-транспортна пригода сталась неподалік села Гамаліївка, Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулис...

Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію про неправомірні дії відносно 19-річної жительки Одеси, зокрема пр...

X