Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

З’явилися перші версії щодо трагічного замаху на вбивство В. Соболєва. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення.

Нагадаємо, інцидент стався напередодні, о 17:00, на перехресті вулиці Льва Толстого і Тарасівської.

За кермом Range Rover був депутат Київської обласної адміністрації В'ячеслав Соболєв.

За попередньою інформацією, Соболєв від'їхав від ресторану «Маріо» зі своєю сім'єю і зупинився на світлофорі. У цей момент він почув постріл і відразу почала кричати його дружина. На задньому сидінні знаходився син депутата Олександр. Куля пройшла крізь водійське вікно та потрапила у голову 3-річному хлопчику, який сидів на задньому сидінні. На місце прибули медики, але хлопчик загинув у кареті швидкої дорогою до лікарні.

Після вистрілу на місці події з’явився букет, але хто його приніс невідомо. Також невідомо у якому напрямку зникла автівка Lexus з якої стріляли по машині депутата.

На час слідчих дій поліцейські частково перекрили вулицю. У місті ввели оперативний план «Сирена» з пошуку автомобіля, на якому, ймовірно, зникли зловмисники.

В. Соболєв народився у Єнакієвому, живе в Києві. Він - ресторатор. Є депутатом Київської обласної ради, входить до фракції "Солідарність", член комісії з питань бюджету та фінансів.

1997 року Соболєв відкрив продуктовий магазин "Обжора" в Донецьку, який згодом став першою великою торгівельною мережею на Донеччині. Цю мережу він продав 2007-го.

Соболєв є кандидатом економічних наук, свого часу був заступником мера Донецька, директором дочірнього підприємства "Нафтогазмережі" НАК "Нафтогаз України", згодом - заступником голови правління НАК "Нафтогаз України" (пішов звідти після приходу до влади Януковича).

Після того зайнявся викладацькою діяльністю. Є власником ресторану "Маріо" в Києві - біля нього ж і відбулася стрілянина.

В. Соболєв одружений, у подружжя було п'ятеро дітей – три сини й дві доньки. Під час жахливого замаху загинув наймолодший.

Тим часов у ЗМІ з'явилася інформація стосовно того, хто міг замовити вбивство одіозного депутата та бізнесмена. Ця  історія бере початок ще з далекого 2016 року, коли депутату відкрито погрожував тодішній суддя Вищого господарського суду Артур Ємельянов, який цього року був звільнений, пише Антикор.

"Днями підкинули записку з погрозами і ліхтарик. Натякнули на лазерний приціл. На фото ви можете бачити, як вона виглядала. Миритися з погрозами на адресу сім'ї - не буду. у мене достатньо способів захистити себе і своїх близьких, і законним чином залучити до відповідальності замовників і виконавців", -  відреагував тоді на записку із погрозами Соболєв.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артил...

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Кізомис, Станіслав, Велетенське, Садове, Придніпровське, Інженерне, Берислав, К...

Розпочалася вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 134 ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій обла...

За процесуального керівництва Купʼянської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фак...

X