Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція повідомила 2 затриманим про підозру у вбивстві найменшого сина Соболєва. ОНОВЛЕНО

Поліція повідомила 2 затриманим про підозру у вбивстві 3-річного сина колишнього депутата Київської обласної ради та бізнесмена В'ячеслава Соболєва у центрі Києва.

Як повідомили у прес-службі поліції Києва, справа порушена згідно з пунктами 2, 11, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України". Підозрюваним інкримінується умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб.

Якщо вину фігурантів вбивства доведуть, то їм загрожує до 15 років позбавлення волі або й навіть довічне ув'язнення.

Пресслужба прокуратури Києва зазначає, що за версією слідства, підозрювані, 2 громадян України, 18 і 19 років, діючи на замовлення невстановленої особи, розробили спільний план скоєння вбивства депутата, визначивши місце для його здійснення - майданчик біля ресторану в центрі Києва, а також шляхи підходу і відходу.

Зазначено, що на виконання свого плану підозрювані орендували кімнату в хостелі недалеко від ресторану.

При цьому один з підозрюваних мав здійснити прицільний постріл з балкона кімнати, а інший, перебуваючи біля входу в ресторан, спостерігати за навколишнім оточенням.

Близько 17:00 1 грудня, коли Соболєв разом із дружиною і 3-річним сином сіли в автомобіль, виконавець зробив постріл, смертельно поранивши хлопчика.

Скоївши злочин, нападники втекли на автомобілі.

Наразі готується клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, як повідомляла «Магнолія-ТВ», у неділю, 1 грудня, у Києві поблизу ресторану «Маріо», щона перехресті вулиць Льва Толстого та Тарасівській відкрили стрілянину по автівці Range Rover, де перебував з родиною бізнесмен та депутат Київоблради В'ячеслав Соболєв, однак куля поцілила у голову його маленького трирічного сина, який від отриманих травм не вижив.

Тим часом в понеділок в ході операції «Сирена» поліція затримала підозрюваних у вбивстві сина Соболєва та замаху на нього.

Поліція відпрацьовує 3 основні версії убивства 3-річного сина колишнього депутата Київської обласної ради та бізнесмена В'ячеслава Соболєва. 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв ві...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 47 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 188 ви...

Триває сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

X