Перейти до основного вмісту

ДТП

На Дніпропетровщині пораненого у ДТП пасажира діставали рятувальники

До служби порятунку “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху Дніпро-Миколаїв поблизу селища Трудолюбівка Софієвського району. 

За викликом терміново направлено чергове відділення 41 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що сталося зіткнення автомобілю Mersedes Sprinter, в якому перебувало 2 особи, та автомобілю Volksvagen LT, де перебував лише водій. Внаслідок події травмовано 3 особи.

Підрозділом ДСНС за допомогою спецобладнання пасажира автомобілю Mersedes Sprinter було деблоковано з конструкцій пошкодженого транспортного засобу та передано працівникам медичної служби.

Також, аби попередити займання, рятувальниками було змито залишки  розлитих паливно-мастильних речовин з проїжджої частини.

Працівниками швидкої медичної допомоги постраждалого водія автомобілю Volksvagen LT 1963 року народження та пасажира автомобілю Mersedes Sprinter 1999 року народження з травмами різного ступеня направлено до лікувальних закладів міста Кривий Ріг.

Ще один постраждалий – водій автомобілю Mersedes Sprinter 1994 року народження - після проведеного на місці події медичного огляду відмовився від госпіталізації.

До надання допомоги залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Дніпропетровській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ - Чоп у селі Ямпіль Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронц...

Дорожньо-транспортна пригода сталася у селищі Добротвір Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося з...

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 18 березня цього року близько 07:00 години в селищі Віньківці по вулиці Проскурівській. ...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру. Відбулось зіткнення між автомобілем «Volkswag...

Аварія трапилась на автодорозі між селом Плюти та містом Українка Обухівського району. Попередньо встановлено, що відбулося зіткненн...

X