Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Перша смерть від коронавірусу в Україні: пенсіонерка у Радомишлі померла у лікарні

Перша смерть від коронавіруса в Україні. На Житомирщині у Радомишлі померла пенсіонерка, яка заразилася коронавірусом. Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко, передає Telegram-канал МОЗ "Коронавірус інфо".

Госпіталізована жінка зранку пребувала в реанімації і була була підключена до апарату штучної вентиляції легень. Пізніше стан хворої різко погіршився, у неї почав падати рівень кисню в крові, медикам врятувати її не вдалося.

Пацієнтці був 71 рік. За словами Віктора Ляшка,  у жінки була двостороння пневмонія і лікарі були безсилі.

Відомо, що під наглядом лікарів перебувають близькі і родичі, з якими проживала померла, та особи, з якими вона контактувала. В МОЗ зазначили, що жінка належала до групи ризику.

Як повідомляла "Магнолія-ТВ", у жительки міста Радомишль Житомирської області було виявлено коронавірусну інфекцію 12 березня.  1 березня вона повернулася з Польщі, а симптоми хвороби з’явилися в неї ще 3 березня, проте вона не одразу звернулася до лікарів.

Жінка також гостювала у родичів у Львові. Виявлено щонайменше 22 людини, з якими вона контактувала, двоє з них – мешканці Києва, Вони - ізольовані. Також подейкують, що жінка 8 березня відвідувала церкву у Радомишлі.

МОЗ України наголошує, вразливою групою для зараження коронавірусів є люди похилого віку і люди з хронічними хворобами і слабким імунітетом - вони більш схильні до розвитку важких захворювань.
 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

О 10:49 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що річці Рось в м. Біла Церква потонув...

Внаслідок детонації піротехнічного засобу двоє хлопчиків, 7 та 8 років, отримали опіки. Правоохоронці оглянули місце події та вилучили в...

X